2010. november 20., szombat

Hálaadó nap az ÚJ épületben!

2010. november 21-én hálaadó napot tartunk. A Vörösmarty u. 15. szám alatti ingatlanunkban jövünk össze délelőtt, és ott is ebédelünk majd közösen, ám a fél háromkor kezdődő délutáni hálaadó istentiszteletet már a Deák Ferenc út 9. szám alatt tartjuk. Végül is kivettük a második rabicfalat is, így egy nagy terem jött létre az utcafronti részben. A napokban hatalmas munkát végezhettünk az Úr segítségével, érezzük, hogy velünk van és megoldásokat ad, mind anyagilag, mind praktikusan.

Volt köztünk nagy vita is az új épület hasznosítását és némely célt illetően, de ezeket is meg lehet oldani, ha együtt, közösen nézünk a jövőbe. Ma a gyülekezet nagy takarítást hajtott végre, miután szakemberek felcsiszolták a parkettát, kifestették a nagytermet és a harmonikafallal elválasztott közösségi teret.

Feltettük a szép függönyöket, beüzemeltük a barokk villához illő csillárokat, Isten impozáns ingatlant adott nekünk, amiért nagyon hálásak vagyunk.

Tudjuk: az ajándékozó a lényeg, ezért adunk hálát neki egy egész napon át november 21-én, ahol Papp János testvér lesz a vendégünk. Bízunk abban, hogy a szép épületben élet lesz, melyet egy Istentől pontosan nekünk küldött pásztor szervezhet majd. Ez a nagy imatémánk mostanában. Örömteli hír az is: úgy tűnik, hogy komoly, készpénzes vevőnk akadt a Vörösmarty úti épületre.
LEGYEN ÁLDOTT A MI URUNK!