2010. szeptember 26., vasárnap

Október 5-ét várjuk

Az adás-vételi szerződés szeptember 21-i aláírása után terveink és az előzetes információk szerint nagyjából október 5-e lehet az a nap, amikor úgymond "birtokon belülre" kerül a gyülekezet. Addig intézik el a bankok egymás között a szükséges jelzálog törlést és a hitel utalásokat, valamint addigra hivatalosan is minden értelemben is tulajdonossá válunk a Deák Ferenc út 9. szám alatti, 640 négyzetméteres ingatlanban. Itt még nincs lelkipásztorlakás, ennek kialakításán, a szükséges terveken dolgozunk, többféle elképzelés is napvilágot látott már. Az adományok érkezése, az egyház támogatása és természetesen elsősorban az Egri Gyülekezet tagjainak áldozatvállalása alapján jó reménységgel vagyunk. Kulcskérdés azonban a jelenlegi, Vörösmarty u. 15. szám alatti imaházunk értékesítése: minél előbb, annál jobb.
Kérjük tehát a testvérek és kedves érdeklődők imatámogatását ebben a fontos dologban. Egy szerződést már kötöttünk is, helyben a legnagyobb ingatlanközvetítő céggel.
Itt látható a hirdetési anyag, amely felkerült az Internetre...

Ha akár érdeklődővel is találkozik a Kedves Olvasó, szívesen várjuk telefonját, vagy jelzését e-mailben: 20/886-4428, illetve zentailaci@gmail.com.